Geplaatst in Bedrijfswaardering

Is het OXO of OXI: ik weet het niet meer.

Griekenland beheerst momenteel het nieuws èn de internationale politiek.  Griekenland is gelukkig niet enkel de bakermat van de Maraton.
Eerst dacht ik dus dat al het gedoe een circus was, gelukkig geen gelijkenis met Cirque du Soleil, maar dat bleek toch maar deels het geval te zijn.
Dus dan maar verder op zoek en zo kwam ik bij onze Noorderburen uit, die weten het altijd met wat meer nuance weer te geven.  Het bleek evenwel het gezelschapsspel OXO te zijn. Hierbij heb je drie mogelijkheden: ik dacht ECBEuroGroep of IMF, … weer mis.
Dan maar verder graven, tot ik op OXI uitkwam. Wat een vreemde afkorting dacht ik (komt het van OXY-DATIE?) daar kan ik zeker iets mee aanvangen, tot ik slogans tegenkwam en las, in de aard van “Alle sagen Nein”?
Hoho, hier geen politiek en dus kwam ik terug in Griekenland uit. Het bleek OUZO te zijn.  Gezondheid en succes verder Mister Varoufakis en veel geluk ermee Mister Tsakalatos (maar geen “flutverhaal” … anders is het over en uit zie Premier Rutte)!

Auteur:

Specialized Business Valuation Expert looking out for local SMEs with a growth path

Geef een reactie